Hlavní obsah
Článek

O tom, že se herečka Barbora Poláková (40) po rozchodu s krasavcem Tomášem Měcháčkem dala dohromady s dalším hereckým kolegou Pavlem Liškou, se ví už od loňska. Kromě představování sitcomu Marta a Věra nebo na jevišti karlínského divadla v muzikálu Lucie, se ale spolu na veřejnosti nikdy neobjevili.

Že pracovní vztah přerostl až do soukromí a sblížili se nejen jako Lucie s hlavním hrdinou muzikálu, ani jeden z nich nikdy nepotvrdil. Nyní se ale herci konečně spolu ruku v ruce ukázali na velké akci. Vyrazili si na předávání cen Český lev. Ani jeden z nich nebyl uveden v nominacích za nejlepší ztvárnění hlavních i vedlejších rolí, Pavel ale jednu z cen předával.

Páreček se po předávání cen dlouho nezdržel, i když se oba vyfikli a mohli být ozdobou společnosti. Poté, co vykročili ze sálu si jen po téměř tříhodinové show odskočili na toaletu a pak se prodírali davem slavících filmařů k východu. "Nezlobte se, strašně spěcháme," odmítali žádosti o rozhovory a skoro vyběhli z nazdobeného Rudolfina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám