Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do porodu už Ivaně Gottové (48) zbývají sotva tři neděle. Nečeká samozřejmě třetí dítě, dvě holčičky, které má s manželem Karlem Gottem (†80), jí stačí, ale těhotná je v muzikálu Přízrak Londýna. A za ty tři týdny neporodí ona, ale celý ansámbl, kdy zkouškami vypiplávané dítko, tedy muzikál, poprvé uvedou na scéně.

"Musím říct, že břicho mám daleko lehčí, než když jsem byla těhotná doopravdy," smála se Ivana. Když jsme se jí ptali, co ji to vlastně napadlo začít hrát v muzikálu, sama jistě nevěděla. "Taky mě moje rozhodnutí překvapilo," krčila rameny. Což o to, zpívat už jsme ji slyšeli na karaoke večírcích, když ještě pracovala jako svobodná žena v public relation Divadla Broadway, pro které pořádala veselé večírky, a nebylo to špatné.

"Musím říct, že tím, že jsem patnáct let se zpěvákem, tak je těžké nezpívat. Zpíváme si doma často a poslední dobou mám i pravidelné hodiny zpěvu. Mám stejnou profesorku jako holčičky," prozradila. Ani divadlo jí vzhledem k předchozí profesi není cizí. "U divadla jsem už dlouhou dobu. Ale musím říct, že je obdivuju, je to dřina. Pro mě tedy určitě. Zkoušíme každý den a je v mém vlastním zájmu, abych nechyběla. Nevynechala jsem ani jeden den," bere muzikál vážně Ivana.

"Děti sice prošly nějakou chřipkou, ale já si to nemůžu dovolit. Tělo ví, že teď nesmím, tak neonemocnělo. Musím samozřejmě zvládnout i domácnost, jinak bych to dělat nemohla," uzavřela, a když jsme ji požádali, zda by nám na kameru trochu nezazpívala, před premiérou to s díky odmítla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám