Hlavní obsah
Článek

Pokud si Pink (35) chtěla výběrem oblečení přidat několik desetiletí, její záměr vyšel na jedničku. Zpěvačka ale nejspíš takové ambice neměla a naprosto zazdila svou ženskou přitažlivost.

Na koncertech se Pink předvádí v odvážných kostýmech zdůrazňujících její vypracovanou postavu, ale na akci 2nd Annual unite4 humanity předvedla, jak katastroficky to může dopadnout, když se žena navlékne do šatů, v nichž přijde o veškeré své přednosti.

Styl z počátku minulého století sluší například subtilní Keiře Knightley (39), ale Pink v šatech po prababičce žádnou parádu nenadělala. Nebýt tetování viditelného na jejích nártech, působila by dojmem, že si na večírek odskočila z natáčení dobové televizní inscenace. Dokonce i o 30 let starší herec Jeff Bridges vedle ní vypadal jako štramák.

Pink se přitom nedávno objevila na odvážném plakátu, kde nahá demonstrovala proti zabíjení zvířat pro účely módního průmyslu. Kdyby nechala oblečení doma i tentokrát, udělala by rozhodně lépe. Její šaty by totiž na sebe dobrovolně neoblékla snad ani staropanenským stylem proslulá Susan Boyle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám