Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) v devatenácti letech vážila devadesát kilo, podstoupila liposukci a přestala prakticky jíst. Onemocněla poruchou příjmu potravy a ručička na váze ukazovala 45 kilogramů.  Od démona jménem anorexie jí pomohl včasný zásah lékařů. Míša začala opět přibírat na váze a už stihla i porodit krásnou zdravou dceru Elišku. Míry modelky jsou pryč, ale zpěvačka je šťastná a spokojená.

Loni v červenci si na zámku v Náchodě vzala za muže Jana Horsáka. Přesně rok od svatby konečně odletěli na svatební cestu na Krétu. "Byly to líbánky, jak se patří. Úžasná romantika. Poprvé jsme byli bez dcery. I když se nám stýskalo, moc jsme si to užili," řekla Super.cz Nosková.

Zájezd si vybrali u německé cestovky. "Je to o dost levnější. Ty služby jsou také někde jinde. V hotelu nebyl jediný Čech a bylo to naprosto geniální. Vážně nádhera," pěje ódy nad týdenní dovolenou Nosková.

Na opuštěném místě dokonce manželé nazí dováděli v hloubce. Ve víru vášně si užívali jeden druhého. "V jednu chvíli ale začali kolem jezdit nějací lidé na skůtrech. A nechtěli odjet. Bylo to fakt vtipné. My už se málem ve vodě rozpustili a oni si vysloveně užívali, že nás načapali," dodala se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám