Hlavní obsah
Článek

Na černobílých fotkách není nikdo jiný než česká rodačka Ivana Trumpová (†73), která se v USA stala ostře sledovanou celebritou. Tato celosvětově proslulá miliardářka dnes slaví 66. narozeniny.

Na snímku z roku 1972 budoucí bikinová babča nápadně připomíná Madonnu (65), ale se svou přirozenou vizáží nejspíš nebyla příliš spokojená. Ivana v pozdějším věku absolvovala několik plastik, které z ní udělaly tak odlišnou ženu, že ji na archivní fotce nepoznají snad ani její bývalí milenci.

V době pořízení tohoto snímku slavná podnikatelka prožívala manželství se svým prvním mužem Georgem Syrovatkou, za něhož se v roce 1968 provdala jako Ivana Zelníčková. Svatbu si bývalá lyžařka vyzkoušela ještě třikrát. Nejvýhodnější pro ni byl samozřejmě sňatek s americkým miliardářem Donaldem Trumpem, jehož manželkou byla v letech 1977 - 1992. Právě on ji dostal mezi americkou smetánku, kde se česká rodačka udržela i po jejich rozvodu.

V té době už byla Ivana uznávanou a finančně zaopatřenou podnikatelkou, která neměla nouzi o nápadníky. Manželství prožila ještě dvakrát, ale mnohem větší přínos pro ni měly nezávazné vztahy s mladšími muži, kteří milovnici plastik a bikin dělají společnost i po šedesátce. Když Trumpová loni v listopadu zavítala v New Yorku na ples, doprovázel ji mladík ve věku jejích potomků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám