Hlavní obsah
Článek

Na newyorském týdnu módy jsou kromě nejnovějších trendů a hvězdných hostů k vidění i nejžádanější modelky. V silné konkurenci se rozhodně neztratila Amber Rose (40), jejíž silueta byla na molu nepřehlédnutelná.

Modelka s žensky tvarovanými křivkami je důkazem toho, že svět módy není určený jen kráskám, které jsou ochotny hladovět, aby mohly předvádět outfity těch nejmenších velikostí. Amber Rose své stravovací návyky nejspíš příliš neřeší a nebojí se vystavit na odiv své kypré tvary.

Na přehlídce značky Laurel DeWitt se tak kromě klasických modelek, jež se od sebe téměř neliší, objevila i tato samice, která je na tělo, jaké je pro její kolegyně noční můrou, náležitě hrdá. Amber Rose předvedla outfit inspirovaný starověkým Egyptem, v němž vynikly její statné boky.

Majitelka postavy ve tvaru přesýpacích hodin toho běžně odhaluje mnohem více, a na přehlídce tak působila celkem umírněně. Její účast na prestižní akci je jasným důkazem toho, že módní průmysl začíná konečně akceptovat i ženy plnějších tvarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám