Hlavní obsah
Článek

Jsou slavní, milují je stovky miliónů dívek po celém světě, ale do půl těla se už příliš nesvlékají. Radši. Hvězdičky z britské klučičí kapely One Direction už nejsou žádná děcka, spíš odrostlejší mladíci, za chvilku i pánové ve věku. Proto není divu, že se čím dál víc zahalují. Určitě jsou lepší zpěváci než svalovci. To jejich český ekvivalent může vystavovat těla na potkání, vzory z Británie v tomhle poráží rozdílem tříd. Podívejte se sami!

Kluci z New Element, v současnosti nejúspěšnějšího boy bandu u nás, jsou samozřejmě mladší, navíc ale na sobě pořádně makají pod drobnohledem Hanky Kynychové. A výsledkem jsou těla, která rozechvívají srdéčka mladých slečen už nejen u nás, ale i na Slovensku. Však se jim také po jejich nedávném turné u našich sousedů okamžitě zdvojnásobil počet fanoušků na sociální síti.

A jejich vypracovaná těla donutila i tamní celebritu, moderátorku TopStaru Alexandru Orviskou z Jojky, aby s nimi vlezla do postele.

„Kluci se v tomhle fakt snaží. Umět dobře zpívat je jedna věc, ale důležitá je i vizáž a samozřejmě kondice. Na Valentýna se jim tvrdá dřina vyplatila při akci pro fanynky, málem zbořily místo, kde se konala autogramiáda. A protože břišáky pánů jsou opravdu ve formě, určitě je náležitě prodají v dalším klipu k songu Znamení, který brzy budou točit,“ říká jejich zástupce.

Pro někoho může jít o moc mladé a stále hubené „maso“, ale pro dívenky v pubertě jde o chlapce jejich snů. Však si také „Elementers“ museli pořídit o dost urostlejšího bodyguarda, aby už nedošlo k žádnému incidentu jako nedávno!

Reklama

Další články

Načítám