Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes již téměř zapomenuté izraelské drama Ha-Gan s anglickým názvem The Garden nabízí pohled na nahé tělo tehdy ještě neznámé herečky, která se za několik let dokázala prosadit v Hollywoodu nejen v nezapomenutelné Podnikavé dívce. Tehdy teprve dvacetiletá Melanie Griffith před kamerou pobíhá tak, jak ji příroda stvořila v zahradách, zatímco její dcera momentálně zasypala plátna kin po celém světě v ještě o poznání odvážnější roli.

Dlouho očekávaný snímek Padesát odstínů šedi podle knižní předlohy E. L. James se podle očekávání stal navzdory nevalným kritikám kasovním trhákem. Na rozdíl od nahé mladé Griffith tak její dceru rozhodně nahou neuvidí jen pár zasvěcených.

Ovšem Ha-Gan zdaleka nebyl jediný snímek, kde se Melanie svlékala. Přesto Dakota Johnson po natočení Padesáti odstínů šedi vznesla obavy nad tím, co na její postelové scény s Jamiem Dornanem řeknou její rodiče. V jedné talk show například před časem udvětila na otázku, zda by chtěla, aby ji ve filmu viděli rodiče: „Myslím, že ne. Kdyby oni hráli v takovém filmu, také bych to vidět nechtěla.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám