Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) dnes oslavila už dvaačtyřicáté narozeniny. Dvojnásobná maminka se pořád udržuje v neuvěřitelné formě. Na přehlídkovém mole už sice Simonu takřka nevídáme, ale pokud by jí přiletěla nějaká lukrativní nabídka, rozhodně by se neztratila ani mezi mladšími ročníky.

Pokaždé, když se pochlubí fotkou v plavkách z dovolené, musíme uznat, že má pořád záviděníhodnou postavu! A přibývající léta si Krainová rozhodně nepřipouští, jak ostatně přiznala na sociální síti.

„Už zase o rok víc, ještě že mám jenom tu základku a počítat moc neumím, věk je stejně jenom číslo a čísla mě nebaví. Ale baví mě svět s Kájou, s ním se ničeho nebojím, znáte ten pocit?“ položila si na svůj narozeninový den řečnickou otázku na sociální síti modelka, jež tímto vzkazem vzdala hold svému manželovi Karlu Vágnerovi.

A o tom, jak to mamince synů Maxe a Bruna seklo na přehlídkovém mole v dobách největší slávy, se přesvědčte v naší fotogalerii, kam jsme zařadili nejen snímky z nedávné doby, ale i archivní záběry Simony Krainové v sexy prádélku a plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám