Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (49) je manželkou našeho nejlépe placeného moderátora Leoše Mareše (47) už sedm let. Přesto spolu už řadu let nežijí. A právě Monika dnes slaví kulaté čtyřicáté narozeniny, které si připomeneme tím, čím nejen Leoše, ale i další muže přitahovala jako magnet.

Maminka dvou roztomilých rošťáků Jakuba a Matěje se kdysi pyšnila opravdu značně napěchovaným hrudníčkem. Bujné vnady, které si před lety nechala vyplnit, často vystavovala na odiv v nebezpečném výstřihu.

Příliš velká ňadra ale přináší nejen potěšení pro pohledy pánů, ale především velkou zátěž. Marešová si proto loni nechala ňadra zmenšit a nyní se pyšní pevnými trojkami. A ty se v sexy dekoltu či rovnou v plavkách vyjímají opravdu skvěle!

Dnešní oslavenkyně vypadá coby dvojnásobná mamina pořád skvěle, a tak jediné, co jí chybí ke štěstí, je nový partner. Monika je momentálně sama, ale pokud by se znovu zamilovala, kdo ví, zda by se pak s Leošem po letech odluky konečně nerozvedla...Zatím totiž Monika pokaždé tvrdila, že rozvod nepřichází v úvahu.

"Rozvod je zbytečný, nám to takhle vyhovuje. Na co jít do rozvodových sporů? Nikdy to není příjemný. Když nám to takhle vyhovuje a jsme skvělí kamarádi, tak proč to měnit?" prohlásila nedávno. Na to, jak to Monice Marešové sluší před a po zmenšení prsou, se podívejte v naší fotogalerii.

Líbí se vám Monika Marešová před zmenšením nebo po zmenšení ňader?
Před zmenšením byla víc sexy, větší ňadra jí slušela
19,4 %
Po zmenšení prsou vypadá krásněji, pevné trojky jsou mnohem přirozenější
80,6 %
Celkem hlasovalo 17156 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám