Hlavní obsah
Článek

Letošní Valentýn byl pro zahraniční hvězdy velmi inspirativní, a tak se kromě Lady Gagy zásnubního prstenu dočkala i herečka Maggie Grace (31). Do roka by tak měla být manželkou o deset let staršího Matthewa Cookeho.

Herečka, již pánské magazíny zařadily do žebříčků nejkrásnějších celebrit, prožívá lásku jako z romantického filmu. Matthew, který se prosadil jako režisér, kameraman i střihač, ji natolik okouzlil, že na internetu vypisuje slova jako z červené knihovny. “Ve chvíli, kdy jsem poprvé uslyšela o lásce, zatoužila jsem po tobě, aniž bych tušila, jak nesplnitelný to je sen. Milenci nemohou nikdy jeden druhého někde najít. Celou dobu jsou součástí jeden druhého,“ rozněžnila se Maggie při oznámení svých zásnub.

Hollywoodská kráska v minulosti randila s Ianem Somerhalderem. S kolegou ze seriálu Ztraceni jí to sice nevyšlo, ale stále s ním udržuje přátelský vztah. Maggie Grace má vzhledem ke svému věku velmi obsáhlou filmografii. Diváci ji kromě dvou posledních dílů ságy Twilight mohli vidět i v krimi thrilleru 96 hodin, který se letos dočkal třetího pokračování.

Reklama

Další články

Načítám