Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tajemné místo v chatrči uprostřed ukrajinských lesů, alkohol a dva mladí lidé, které spojil pod vlivem okolností zvířecí chtíč. Následoval živočišný sex, který ale nezůstane bez následků... Přesně taková scéna se odehrává v thrilleru Petra Jákla Ghoul, který diváci už brzy uvidí v kinech.

Mrazivou scénu z filmu provázela tíživá atmosféra i při samotném natáčení. Jákl si během castingu vybral coby hlavní představitelku ukrajinskou herečku Alinu Golovlyovou, po které chtěl ve filmu inspirovaném příběhem ukrajinského kanibala Andreje Čikatila předvést zmíněnou drsnou sexuální scénu.

Pikantní na tom je, že se castingu zúčastnila i herečka a moderátorka Emma Smetana (36), jež se dostala do nejužšího výběru. Jákl si ale nakonec vybral ukrajinskou krásku, a Emmu tak diváci ve filmu neuvidí.

Vybraným hereckým představitelům to ale na place zprvu moc neladilo, a tak jim musel režisér rázně vysvětlit, jak si zmíněnou postelovou scénu představuje. Na ukázku z natáčení se podívejte ve videu.

„Dodnes netuším, co se stalo představitelce Kataríny Alině, ale přímo na place dostala po prvním pokusu o natočení této scény záchvat pláče. To se okamžitě přeneslo i na jejího hereckého partnera, kterého situace v temném prostředí paralyzovala, a vzal si do hlavy, že za její stav může on,“ říká Jákl. Drsná erotická scéna tak byla v ohrožení, protože se dlouho nedařilo dvojici mladých herců zklidnit. Nakonec se ale povedlo dramatickou pasáž, která v sobě skrývá tajemství spjaté s příběhem, úspěšně dotočit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám