Hlavní obsah
Článek

Jak by asi vypadala v krátkých vlasech? Moderátorka Eva Decastelo (45) se stala tváří nové vlasové kolekce a kadeřník jí na hlavě vytvořil hodně zajímavé kreace. Při focení došlo i na slzy. Dojaly ji příběhy žen, se kterými fotila.

Eva si roli modelky zkouší poměrně často, ale tentokrát se na snímcích neobjevuje sama. Dokonce byla tak trochu odstrčená na druhou kolej. V hlavní roli totiž byly ženy, které si prošly těžkou životní zkouškou.

"Přizvali jsme k focení holky, které prošly proměnami v pořadu New Look. Splnili jsme sen pěti ženám. V kolekci The NEW se objeví například Andrea Zíbarová – divačka, která před rokem podstoupila transplantaci plic, nebo maminka Jana Hubková.

Andrea trpí cystickou fibrózou. Jak sama říká, chce si svůj život užít, protože už teď ví, že nebude mít tolik času jako její vrstevníci.

Jana zase před necelým rokem porodila dvojčata a hned po porodu si prožila své – chlapečci totiž měli poškozené hlavičky a stálo ji to velké úsilí i nemálo peněz, aby jim v českém zdravotnictví dopřála tu nejlepší péči," prozradil kadeřník Honza Kořínek, který má vlasové výtvory na triku.

„Jsem moc ráda, že jsem se s holkama měla možnost potkat. Některé osudy jsou silné a jde z nich mráz po zádech,“ říká moderátorka. „Nedovedu si vůbec představit, že bych měla zažít šikanu, nebo že by mě měl trápit a týrat někdo z rodiny, to je hrozné. A příběh Andrey, která takhle mladá musela podstoupit transplantaci plic a žije s tím, že vlastně ví, že její osud se naplní podstatně dříve než osud jejích vrstevníků, to je něco, co obdivuji a za co jí držím palce," dodala Eva Decastelo.

Moderátorce vůbec nevadí, že při focení hrála druhé housle. „Přijde mi jako skvělý nápad ukázat, že naše holky a jejich proměny mají smysl. Jsem moc ráda, že Honza a jeho tým holky do focení zapojili. A že jsem byla na fotkách až jako druhá? Moc jsem si roli stínu, kterou jsem dostala, užívala,“ uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám