Hlavní obsah
Článek

Po jedenácti letech končí manželství americké zpěvačky Michelle Branch (31) s rockerem Teddym Landauem (50). Velký věkový rozdíl se časem ukázal jako nepřekonatelná překážka jejich vztahu.

Držitelka hudební ceny Grammy, která největší slávu prožila na počátku nového tisíciletí, se v roce 2004 provdala za baskytaristu Teddyho Landaua. Ten byl sice výrazně starší, ale pro mladou zpěvačku představoval prototyp ideálního partnera, který ji může obohatit o své životní zkušenosti.

Michelle už loni přiznala, že se její manželství ocitlo v krizi. Tu se rodičům devítileté Owen Isabelle nepodařilo překonat a zpěvačka se počátkem února rozhodla podat žádost o rozvod. V exmanžela nejspíš nemá příliš důvěry a snaží se dostat jejich jediného potomka do vlastní péče.

Z tohoto kroku mají nejspíš velkou radost rodiče Michelle Branch, kteří ji od manželství s Landauem odrazovali. „Můj otec nikdy nechtěl, abych si vzala muzikanta. A když zjistil, že jsem se zamilovala do muže jeho věku, nebyl z toho vůbec nadšený. Rodiče mi svatbu rozmlouvali, ale nakonec si na něj zvykli,“ prozradila zpěvačka v době, kdy její manželství ještě fungovalo.

Reklama

Další články

Načítám