Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi posledními návštěvníky české premiéry filmu Kingsman: Tajná služba byla Vendula Svobodová (52) s mladším přítelem Josefem. Ředitelka nadace Kapka naděje se chtěla vyhnout pozornosti fotografů. Ale přestože přišli v poslední okamžik těsně před zahájením projekce, klubku paparazzi se nevyhnuli.

Známé osobnosti dorazily na premiéru v obřím kině Imax v předepsaném oblečení. Dress code v agentském stylu dodržela i Vendula. „Myslím, že slušně oblečená chodím normálně, ale je fakt, že dneska jsem si vzala kravatu,“ popisuje Svobodová svůj doplněk. Právě kravata jí způsobila komplikace. „Tomu agentovi musí kravata děsně vadit. Já jsem si ji dneska už dvakrát namočila do kapučína. Jinak ale nosím pánské obleky ráda, u mě to není nic výjimečného,“ přiznala se k trapasu Svobodová.

Žánrově byl tento film přesně její gusto. „Do kina chodím jak kdy. Někdy nejdu půl roku, jindy několikrát do měsíce. Podle toho, jak jde život. Mám ráda filmy s Jamesem Bondem, teď se těšíme na ten nový, co přijde. Daniel Craig je úžasnej, to je skvělej herec a hezkej chlap,“ zasnila se Vendula.

Reklama

Další články

Načítám