Hlavní obsah
Článek

Šungit patří mezi nejléčivější minerály na světě. Čistí a zároveň obohacuje vodu i vzduch, čímž podporuje přirozené regenerační procesy těla. Tlumí bolesti a působí protizánětlivě. Poradí si dokonce i s kocovinou a energii dodává i zvířatům a rostlinám, které díky němu skvěle prospívají. Přinášíme 5 tipů, díky kterým už šungit nedáte z ruky!

Šungitová pyramida zbavuje vodu 95 % nečistot, léčí chřipku a působí proti kocovině

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šungitovou pyramidu nejprve aktivujeme pečlivým opláchnutím pod tekoucí vodou. Takto energizovanou pyramidu anebo 50 gramů šungitové drti vložíme do karafy s přibližně dvěma litry vody. Necháme blahodárné síly šungitu působit minimálně 12 hodin: z vody budou odstraněny všechny škodlivé látky včetně koloidního železa z vodovodního potrubí, nitrátů, pesticidy, dioxiny, fenoly, sloučeniny chlóru, ropné produkty a další nežádoucí odpadní prvky. Pokud takto energizované vody vypijete denně alespoň 1 litr, do měsíce pocítíte její pozitivní účinky. Ve větší koncentraci pomáhá šungitová voda i proti paradontóze a jejím kloktáním lze urychlit léčení angíny a chřipky.

Šungitová drť je silným antioxidantem, využívá se pro celkové koupele s regeneračními účinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože šungit patří mezi nejsilnější antioxidanty, působí jako zázračný minerál věčného mládí. Koupel, po níž nejen omládnete, ale zbavíte si i vleklých kloubních potíží, si připravíte takto: 500 g pečlivě opláchnuté šungitové drti vložíte do nádoby se 7 litry vody a necháte po tři dny louhovat. Vodu bez šungitu pak vlijete do koupele, ve které relaxujete po dobu minimálně 20 minut. Po koupeli v šungitové vodě máte pocit dokonalé odlehčenosti, neboť šungitová voda čistí energetické kanálky, odstraňuje buněčnou únavu a příznivě ovlivňuje bazální metabolismus.

Šungitová krychle absorbuje elektromagnetické záření domácích spotřebičů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky šungitové krychli pročistíte své životní prostředí od všech patogenních vlivů: v okruhu jednoho metru obohacuje vzduch o cenné ionty a čistí ho od elektromagnetického smogu, který produkují domácí spotřebiče, mikrovlnná trouba, počítače a monitory. Jeho působení podpoří celkovou imunitu, nastartuje metabolické procesy a tím detoxikuje organismus. Krychli umístěte nejlépe do blízkosti velkých elektrospotřebičů a pravidelně ji omývejte pod tekoucí vodou, aby docházelo k její aktivizaci.

Šungitový troml regeneruje pleť, působí proti akné, plešatění i ekzémům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky oplachům a jemným masážím s šungitovým tromlem znovu nastartujete regenerační procesy v spodních vrstvách kůže. Nejprve je nutné připravit si šungitový výluh: několik tromlů (dle potřeby) vložíte do sklenice s 250 ml vody a necháte ji stát alespoň 12 hodin nejlépe na okně, aby mohla interagovat se slunečními paprsky, které vodu obohatí o další bioinformační prvky. Takto připravenou šungitovou vodou si každý večer před spaním pečlivě opláchněte obličej a jiná postižená místa. Pokud chcete podpořit růst a pevnost vlasů, vodu jemně vmasírujte i do kštice. Šungitem si pak po dobu 2-5 minut provádějte jemnou masáž pro podporu obnovujících procesů.

Další články

Načítám