Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Otálíte s nákupem nábytku, až bude za nejlepší cenu? Právě jste se dočkali! Vybírejte ze stovek super kousků do celého domova se slevami 25, 40 i 70 %. Využijte mimořádnou nabídku e-shopu MT-nábytek.cz, jedničky on-line prodeje nábytku. Už se nemusí opakovat!

Už jenom 1 den! Nepromarněte jedinečnou šanci, jak ušetřit desítky tisíc korun

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak to tu ještě nebylo! Šokující slevy na 4 189 vymazlených modelů nábytku do vaší domácnosti nebo kanceláře. Zařiďte si bydlení přesně podle svých představ a ušetřete přitom 25, 40 i 70 % z původní ceny. Neváhejte už ani minutu, tahle zcela ojedinělá akce trvá už jen do zítra - do 25. února!

Krásná nová ložnice za cenu, o jaké se vám ani nesnilo. Ušetřete celých 13 tisíc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijete si pohodlí prostorné postele, na výběr máte z 2 velikostí ložné plochy. Všechno své oblečení uložíte do velké skříně se zrcadlem nebo komody. Z komfortní matrace, kterou si u nás vyberete, se vám nebude chtít vstávat. Původní cena 22 291 Kč - sleva 60 %!

Vzdušnost a volný prostor - to nejlepší pro váš spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte velkorysé možnosti prostorné postele nejenom ke kvalitnímu spánku. Nakupujte oblečení bez výčitek, do objemné šatní skříně se ho vejde spousta. Zbavte se bolestí páteře pořízením moderní matrace s několika zónami tvrdosti. Původní cena 24 532 Kč.

Nechte se příjemně překvapit moderními vychytávkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Otevírání dvířek vás bude bavit - funguje automaticky po jejich stlačení. Velká manželská dvojpostel skýtá dost místa na spaní i láskyplné chvíle. Výběrem správné matrace vhodné i pro alergiky pečujete o své zdraví. Původní cena 37 663 Kč.

Luxus a kvalitu si teď může vychutnávat úplně každý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do 4dveřové šatní skříně pohodlně schováte veškerou zimní i letní výbavu. Rozměrné manželské dvoulůžko ve vás probudí dosud skryté touhy a vášně. Vašim zádům a kloubům uleví moderní matrace, máme je pro každý typ postavy. Původní cena 17 758 Kč.

Další články

Načítám