Hlavní obsah
Korzo
Článek

Když v roce 2004 lupiči ukradli z domu Osbourneových šperky za 55,5 miliónu korun, Sharon (58) si myslela, že se musí se snubním prstenem za 5,5 miliónu korun nadobro rozloučit. Mýlila se.

Diamantový prsten od Tiffanyho se našel díky televiznímu programu Crimewatch, během kterého byli diváci požádáni, aby pomohli s identifikací nalezeného lupu. Jednomu z diváků přišel šperk povědomý a přes jednu sociální síť napsal Kelly (26), dceři Sharon a Ozzyho (62).

14. července Kelly přes odpověděla: "Díky, Crimewatch! Maminka je naprosto nadšená, že se našel její snubní prsten. Plakala radostí, že ho dostane zpátky! Díky!"

Prsten s desetikarátovým diamantem byl odcizen před sedmi lety spolu s dalšími klenoty, včetně prstenu s ohromným, čtyřiadvacetikarátovým diamantem, který Sharon dostala na oslavu vítězství nad rakovinou. Jak uvádí list Daily Mail, k loupeži v roce 2004 došlo v době, kdy byla Sharon i s manželem doma. Frontman skupiny Black Sabbath se dokonce s maskovaným lupičem popral, ale v dokonání černého skutku mu bohužel nezabránil. Krátce poté Osbourneovi dokonce nabídli za vrácení prstenu odměnu 2,7 miliónu korun, ale k ničemu to nevedlo.

Sharon o svém zármutku ze ztráty prstenu řekla: "Byl to můj snubní prsten. Musela jsem čekat pětadvacet let, než mi ho Ozzy mohl koupit. Byl to desetikarátový prsten od Tiffanyho. Nahradil ten první, který mi manžel koupil, když jsme ještě neměli vůbec žádné peníze."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám