Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S návštěvami na zkrášlovacích klinikách čekala herečka Daniela Šinkorová (51) hodně dlouho. Zatímco jiné ženy si nechávají do čela preventivně píchat botox už v pětadvaceti jako Agáta Prachařová (38) nebo Eliška Bučková (34), Danka sem zamířila až po čtyřicítce.

"Už jsem opravdu musela, protože když jsem zhubla sedmnáct kilo, na obličeji to začalo být hodně vidět. Po zhubnutí jsem ztratila veškerý tuk, jako první je to vidět na prsou a pak hned na obličeji, kde všechno spadne. Navíc uvádím VIP zprávy, kde by měl člověk nějak vypadat a zapadat do obrázku moderátorek a reportérek, které jsou i o generaci mladší," připustila Šinkorová.

"Na rozdíl od zhubnutí, což jsem dokázala bez pomoci, nechtěla jsem žádnou liposukci a řekla jsem si, že to zvládnu přirozenou cestou, vyplnit tváře si sama nedokážu. Trvalo mi dlouho, než jsem se k tomu odhodlala, protože jsem hrozný srab a taky na sebe nerada nechávám sahat. S paní doktorkou jsem se musela seznámit dopředu, chtěla jsem znát její přístup, a ten byl velmi rozumný," pokračovala.

Daniela totiž rozhodně nechtěla vypadat jako exponát z muzea voskových figurín. "Jsem herečka a potřebuju svůj obličej používat, takže hned první, co jsme vyřešily, bylo, že to nebude botox. Zákrok je velmi jemný a citlivý, na první pohled by to ani nemělo být znát," řekla nám Šinkorová před aplikací kyseliny hyaluronové do tváří, čela a očního okolí. "Ta je součástí lidského těla a pomůže buňkám, aby ji vytvářely samy, protože já už je mám líné," smála se. A úsměv ve tváři jí vydržel i při samotné aplikaci, kdy jí tekla z vpichů krev.

A co tedy prsa, která Daniela zmínila jako první? "Já jsem s nimi spokojená a musím neskromně říct, že jsem se s jiným názorem nesetkala ani ve svém okolí. Navíc mám zkušenost, že když jsem ležela na jiné klinice, kde mi spravovali zlomený nos, ležela jsem na pokoji s paní po plastice prsou a viděla jsem celou tu rekonvalescenci, která následovala, jak ji to bolelo, jak to krvácelo a chodila s těmi drény na záchod. Takže jak jsem už řekla, jsem srab a radši dělám kliky a cvičím cviky na prsa, a nikdo si zatím nestěžoval," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám