Hlavní obsah
Článek

Každá dnešní moderní žena touží po neustále dokonalém vzhledu. Zdaleka ne každá má ovšem dostatek času navštěvovat drahé kosmetické salóny a trávit tam dlouhé hodiny úpravou svého zevnějšku.

Dokonalý účes v pohodlí domova

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak snadněji změnit svou image než s přístrojem, který to rychle a jednoduše udělá za vás? V pohodlí domova, ať už jde o dokonalou úpravu vlasů nebo třeba čištění a vyhlazení pleti. Tato filozofie je hlavním hnacím motorem a motivací kosmetické značky Slim4beauty, kterou v ČR podporuje bývalá finalistka Miss ČR Romana Pavelková.

Automatické kulmy vykouzlí účes jako z rukou vaší kadeřnice!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Model YK10 se stal rychle oblíbeným díky velmi snadnému a intuitivnímu ovládání. Dokonalý účes v podobě krásných loken s ním vytvoříte během chvilky sama a v pohodlí domova. Automaticky natočí pramínky vlasů. Díky několika režimům natáčení dosáhnete naprosto přirozené vizáže. Kombinovat můžete nastavení teploty, časovač (doba nahřívání) a směr natáčení pro každý typ vlasů.

Vyberte si svou oblíbenou barvu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na oblíbenosti modelu YK10 bezesporu přidává i krásný design. Příjemné křivky kulmy zdobí ergonomická rukojeť a veliký, modře podsvícený LCD displej. Snadnou manipulaci v kadeřnickém salónu umožňuje dlouhý kord. Aby si každá z vás přišla na své, je kulma k dostání ve třech barevných variantách. Mystic purple (fialová), Paradise pink (růžová), Velvet red (červená).

Sonický čistič pleti Slim4beauty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho žen má v dnešní době problém s vizáží své pleti. Důvodem je často nedostatečná hygiena. Make-up zůstává po ručním nebo rotačním čištění v pórech a ucpává je. Sonické čištění je šetrné k pokožce, přitom ale důkladně odstraní zbytky nečistot. Štětinky kartáče nerotují, ale vibrují ve vysoké frekvenci. Vaši pleť příliš nezatěžuje, neodírá ji, pouze čistí. Zdravá barva pleti se dostavuje již po několika použitích. Pro opravdu dokonalou péči o vaši pokožku doporučujeme kombinovat s hloubkovým čištěním ultrazvukem. Ultrazvukovým čističem pleti Slim4beauty VA2000.

Ultrazvukový čistič pleti Slim4beauty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je vaše pokožka zašedlá, začínají se objevovat vrásky? Nebo byste ráda předešla nezdravému vzhledu své pleti? I přes důkladnou povrchovou hygienu zůstávají některé z nečistot hluboko pod pokožkou. Ultrazvukové vlny působí do hloubky 3-7 cm pod pokožku. Urychluje se krevní oběh a metabolismus. Pokožka je důkladně detoxikována, což jí navrací původní barvu a elasticitu. Výsledkem je zdravá a hebká vizáž vašeho obličeje. Doporučujeme používat v kombinaci s povrchovým čištěním Sonickým čističem pleti. Jedná se o nejšetrnější, ale zároveň i nejúčinnější technologii povrchového čištění.

Další články

Načítám