Hlavní obsah
Článek

Zákeřná rakovina má na svědomí další oběť. Jen pár dní po 44. narozeninách svůj letitý boj s touto nemocí prohrála herečka Lorena Rojas, populární převážně v Latinské Americe. Hvězda mnoha mexických seriálů a telenovel se během posledních sedmi let potýkala hned se dvěma typy onemocnění. Zanedlouho poté, co pokořila rakovinu prsu, se nádorové onemocnění objevilo v jejích játrech.

Talentovaná herečka ze seriálů Jako ve filmu, Buscando el paraíso, Morena, El Candidato a mnoha dalších, naposledy vydechla v pondělí doma v Miami obklopena nejbližší rodinou, přáteli a partnerem Jorgem Monjem. Stalo se tak týden po jejích narozeninách, kdy ještě na Twitteru poděkovala fanouškům: „Děkuji vám všem, že se mnou oslavujete mé narozeniny. Krásný den,“ zněl její poslední vzkaz.

Před rokem a půl si Rojas splnila největší sen - být matkou. Adoptovala holčičku jménem Luciana, která ji loni inspirovala k nazpívání desky 'Hijos del Sol' věnované dětem. Péči o děvčátko převezme hereččina matka a partner Monje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám