Hlavní obsah
Článek

Muž roku Tomáš Dumbrovský, který se vrátil z Jižní Koreje, kde získal bronzovou příčku v mezinárodní soutěži Mr. Universe, už se vrátil ze Soulu domů. Hned po návratu jsme ho vyzpovídali. A dozvěděli jsme se mj., že už má pár měsíců holku, kterou před námi tajil. Nevěděl o ní ani šéf soutěže Muž roku David Novotný.

"Jmenuje se Míša a byla už na finále Muže roku. To jsme se ale ještě neznali," vysvětloval nám Tomáš, že si ho přítelkyně zřejmě vyhlídla mezi ostatními krasavci, kteří se na pódiu promenovali i ve spodním prádle. Prý jim to spolu klape už čtyři měsíce. "A na přivítanou ze Soulu mi upekla koláč, hned jsem ho snědl," pochvaloval si.

V Koreji a ani měsíc před mezinárodní soutěží se totiž moc nenajedl. "Před soutěží jsem na sobě hodně makal, bylo to náročné a taková šance se vám naskytne jednou za život. Denně jsem trénoval, měl jsem speciální jídelníček. Jedl jsem hodně střídmě, takže žádné smažené, hodně zeleniny a ovoce, spíš pečené a vařené maso, z příloh žádné hranolky, jen rýže a brambory. Nic těžkého," vysvětlil Tomáš.

V Koreji se mu líbilo. "Nikdy předtím jsem v Asii nebyl a je to úplně jiné - kultura, lidé, styl a i to jídlo. To bylo velice ostré a dá se říct, že jsem ho cítil dvakrát. Ale určitě to bylo zajímavé. Rozhodně tam nebyl čas na žádné pařby, příprava byla náročná a finále trvalo celý den. Takže žádná zábava, jen povinnosti. Ale finále jsme samozřejmě oslavili na večírku," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám