Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyděsila herečka Barbora Mottlová (37) všechny, když Super.cz vyprávěla, že se jí z příliš častého nošení kontaktních čoček udělal zánět rohovky a oční lékař jí doporučil, ať nosí častěji brýle? Anebo už kontaktní čočky nejsou v módě?

Čím dál tím častěji potkáváme známé ženy, které se nestydí za svoji oční vadu, anebo si ji konečně přiznaly a chtějí také vidět dál než na dva metry kolem sebe, v dioptrických brýlích. Jako první s nimi začala Jana Plodková (42), která ovšem žije s optikem a od něj má ty nejfantastičtější obroučky, jaké si může přát, a střídat je k různým róbám.

S dioptrickými brýlemi na očích jsme na ochutnávce vína, asi chtěla přečíst popisky na vinětách, potkali herečku Michaelu Sejnovou z Doktorů z Počátků, následovala zpěvačka a modelka Jitka Válková (32) a nyní se v brýlích do společnosti s přítelem Pepou vypravila i Vendula Svobodová (52) do kina na premiéru filmu Kingsman.

Reklama

Další články

Načítám