Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Adriana Sklenaříková (52) po dlouhé době přiletěla do Prahy. A vzala s sebou i svého manžela Andrého Ohaniana, kterého si loni vzala. Adriana v černých šatičkách předvedla své neskutečně dlouhé nohy, které podle Guinnessovy knihy rekordů v modelkovském světě stále nebyly překonány.

"Mezi normálními ženami překonány byly, ale mezi modelkami, tuším, stále ne. I proto mě před deseti lety vybrali do reklamy na Škodu Superb, protože chtěli vědět, zda se mé nohy vejdou do tohoto auta. A vejdou se super," řekla Super.cz Sklenaříková, která nyní v Praze na světové premiéře, které se zúčastnili novináři z 31 zemí světa, zbrusu nového Superba pokřtila.

Jak je možné, že žádná z modelek stále nedorostla do Adrianiných rozměrů? "Jí málo polévky, málo narostly. Mám nohy dlouhé 126 centimetrů. Tak mají holky co dělat," usmívá se Adriana, která má fantastickou postavu. Ale vyvážené stravě za ni nevděčí.

"Já se strašně stravuju, můj agent se stravuje mnohem lépe než já. Já jsem takové prasátko, sním všechno. Miluju slovenskou kuchyni, strašně málo si ji ale dávám, neumím to moc uvařit a chybí nám to. Čekáme vždycky na maminu, kdy přinese slaninu, brynzu," prozrazuje Sklenaříková.

"Můj manžel to miluje také. Mamina mu nedávno dělala kohouta na víně, halušky, vepřo knedlo zelo. Také rád jí. Poprvé knedlíky nepochopil, byla to trošku záhada. Teď jsem ale už musela knedlík koupit, zamrazit. Sama ho neumím," dodala topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám