Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) má neodbytného fanouška. Její vypracovaná postava budí obdiv nejen u jednoho muže. Zalíbila se také před lety tomuto mladému Slovákovi. Ten své vášně pro přitažlivou zpěvačku po čase přestal kočírovat. Je z ní tak hotový, že sleduje každý její krok.

„Dara je nejúžasnější zpěvačka. Moc ji obdivuju za to, čím si prošla, a že se nevzdává,“ svěřil se Super.cz mladý Slovák, který si nechává říkat Mark Darinkin Rolins. Ten si své city ale nenechává pro sebe. Už se Daře dokonce i vyjádřil. Každý den totiž její fanouškovské stránky na sociální síti plní kolážemi, na kterých je on s Darou. Ze svého pokojíčku dokonce vytvořil její svatyni.

„Ano, je to moje stěna s jejími obrázky. Bohužel se celá nevešla na fotografii, takže je tam jenom část,“ vysvětlil Marek, který si už jednou svůj sen splnil a dokonce se s Rolins potkal osobně. „Dostal jsem pusinku na tvář. Je to zatím můj největší zážitek,“ ukončil mladík.

Otázkou zůstává, jak tato neopětovaná láska dopadne. Snad si Mark Darinkin Rolins uvědomuje, jaké má u slavné zpěvačky šance. Jinak je totiž dost možné, že bude do konce života doufat marně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám