Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obdivovatelé Kateřiny Mátlové mají šanci si vnadnou zpěvačku osahat. Zpěvačka si totiž díky moderní technice nechala vytvořit naprosto věrnou kopii sebe samé. „Nechávám se zaznamenat hlasově, obrazově, ale doteď neexistovalo nic, na co by si můj fanoušek mohl sáhnout,” nechala se slyšet Mátlová.

Aby byl pořízen trojrozměrný obraz zpěvačky opravdu ze všech úhlů, tak na ni v jednu chvíli ve studiu mířily desítky fotoaparátů. V tu chvíli to pro ni byl prý zvláštní pocit. „Není focení jako focení. Tady jsem neměla všechny foťáky pod kontrolou. Když člověk fotí klasicky s fotografem, tak dobře ví, odkud je úhel pohledu, vždycky se správně nastaví. Tady se ale nedá šálit,” krčí rameny Mátlová, která pro svou 3D kopii pózovala v šatech s rafinovaným dekoltem.

Miniatura vnadné zpěvačky prý brzy bude mít sestřičky. „Jednu dostane můj přítel a jednu z nich dostane můj fanoušek na křtu mé desky,” uvedla Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám