Hlavní obsah
Článek

Toužíte si doma vytvořit moderní designovou oázu přesně podle vašeho gusta? Vsaďte na originální a ručně vyráběný nábytek z masivu. Každý kousek je jedinečným uměleckým dílem vyrobeným v tradiční manufaktuře. Nyní máte unikátní možnost zakoupit ho se slevou 35 % - stačí zadat kód SUP0215 při nákupu v e-shopu. A pozor, akce platí na nezlevněné zboží do 31. 12. 2015.

Patinová zelená komoda s rejstříkem zásuvek pro všechny nezbytnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi věci utříděné a vždy na svém místě? Ponožky, spodní prádlo, šátky, šály, čepice nebo rukavice si můžete roztřídit třeba podle barev. 18 zásuvek u této komody s patinovaným zeleným povrchem vám to bez problémů zajistí.

Žlutý stojan na květiny z jilmového dřeva prozáří každý interiér

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento hravý kousek si bude zaručeně rozumět se všemi pokojovými rostlinami. Perfektně ladí se zelenými květinami, avšak ani v kombinaci s barevnými květy se nenechá zahanbit. Tvrdé jilmové dřevo, ze kterého je tento stojánek vyroben, je zárukou dlouhodobé životnosti.

Krásná a stylová žlutozelená skříň, do které se vejde úplně všechno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako gejzír pozitivní energie na vás bude působit tato svěží skříň. Stejně jako většina nábytku je vyrobena z vysoce kvalitního jilmového dřeva, které je příjemné na dotyk a mnozí odborníci jej považují za zdroj pozitivní energie.

Vintage červený TV stolek vtipně kontrastuje s moderní televizí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Televizní stolky jsou mladou kategorií nábytku, vyrábějí se teprve po několik málo desítek let. To ovšem neznamená, že by nemohly být ve vintage stylu - naopak! Tento unikátní TV podstavec bude působit jako zajímavý protiklad k vaší moderní televizi, která na něm bude umístěna. Kousek aspirující na dominantu obývacího pokoje!

Absolutní eye catcher v rokokovém stylu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už bydlíte na zámku či v garsonce, tato šuplíková komoda vás přenese do pohádky. Dokonalé spojení krásné formy s praktickým účelem povyšuje tento kousek na více než obyčejnou komodu. Pokud si ji umístíte v ložnici, budete se každé ráno probouzet jako princezna!

Další články

Načítám