Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Někomu bude připadat zvláštní, jiným se zatají dech. Robert Paulat už sice po tomhle světě chodí pětatřicet let, mnozí by mu ale tipovali o deset míň. Tenhle český model na sobě totiž nejen tvrdě maká, ale vůbec se nestydí jít pod ruce plastických chirurgů. Za sebou má už 43 zákroků, a tak vypadá tak trochu jako mužská panenka. A to ve světě překvapivě táhne. Podívejte se na jeho čerstvé fotky!

Robert, který má titul magistra ze studia mezinárodních vztahů, má v sobě touhu po dokonalosti zakořeněnu tak hluboko, že se chystá vystudovat medicínu. Sám by totiž chtěl být plastickým chirurgem a řezat do jiných. „Jsem posedlý myšlenkou dodávat lidem sebevědomí. Myslím, že osobně narcis nejsem. Naopak jsem pořád s něčím nespokojený,“ přiznává chlapík.

Ten si z peněz, které vydělal v Německu, Itálii, Rakousku, Spojených státech a dalších destinacích, kde fotil pro věhlasné fotografy a chodil přehlídky pro význačné návrháře, našetřil na hodně luxusní haciendu nedaleko Prahy, otevřel si kavárnu na prestižním místě na letišti a ještě se zabývá kosmetikou.

A ani fotoaparátu či molu, přes pro modela už docela pokročilý věk, se ještě zdaleka nevyhýbá. Naopak, je o něj stále zájem. Půl roku loni trávil na Floridě, teď ho čeká velký kšeft v Šanghaji, celosvětová kampaň pro výrobce kávy. „Pro všechny je zajímavá samozřejmě má podoba s Kenem,“ ví své Paulat, kterého v Evropě zastupuje slavná agentura Vanity Fair.

A jak je to s jeho zkušenostmi s plastikami? „Pár zákroků už mám za sebou. Neinvazivních bylo čtyřicet. Botox nebo plazma a podobně. A k invazivním patří ty, které se týkaly nosu či pusy,“ dodává extrémně vyžehlený chlapík, který má kvůli svému vzhledu jak hodně příznivců, tak i nepřátel.

Reklama

Další články

Načítám