Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro britského Zdeňka Pohlreicha s celosvětovým věhlasem Gordona Ramsayho (48) jsou Spojené státy druhým domovem. Však zde také má několik prosperujících restaurací. O víkendu vzal za velkou louži i celou rodinu, přičemž za ruku pyšně vedl dceru Matildu. A jak je hned patrné, jablko se zase jednou nekutálelo daleko od stromu.

Matilda je nejmladší z Gordonových dětí. S manželkou Cayetanou Elizabeth Hutcheson zvanou 'Tana' (40), jež je autorkou několika bestsellerů mezi kuchařkami, má celkem čtyři potomky. Nejstarší Megan je šestnáct, dvojčatům Holly a Jackovi patnáct a Matildě třináct. V pondělí si všichni společně zašli v Malibu na snídani. Zda to bylo do jedné z jeho dvou kalifornských restaurací, však fotografové již neregistrovali.

Ramsay, jenž má na svém kontě díky věhlasným restauracím celkem patnáct Michelinských hvězd, se úzce přátelí s rodinou Beckhamových. Pamatovat si jej můžete z pořadů Pekelná kuchyně, Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym, MasterChef a dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám