Hlavní obsah
Článek

Maminky jako Gwen Stefani (54), Scarlett Johansson (39) či Mila Kunis (40) mohou záhy po porodu obléknout těsné šaty, ale jiné dámy takové štěstí nemají. Zpěvačka Kelly Clarkson (32) se těhotenských kil snad nikdy nezbaví.

Vítězka prvního ročníku pěvecké soutěže American Idol nikdy nepatřila k subtilním ženám, ale na své postavě dokázala zapracovat. Přestože vždy měla sklony k nadváze, v minulosti zhubla tak výrazně, že si mohla dovolit i outfity s odhaleným bříškem. Na ty ale může zapomenout.

Kelly Clarkson loni v červnu porodila dcerku, jíž s manželem Brandonem Blackstockem vybrali jméno River Rose. Zpěvačka během těhotenství výrazně přibrala, ale jako nastávající maminka si ze své postavy velkou hlavu nedělala. Kila navíc jsou však na ní zřetelná i osm měsíců po porodu, a vše tak nasvědčuje tomu, že z ní bude opět boubelka.

Ke Kelly Clarkson však nějaké to kilo navíc patří, a tak jí nikdo nemůže mít za zlé, že není jako proutek. Zpěvačka si však ubližuje nevhodným výběrem oblečení, v němž působí širší než delší.

Reklama

Další články

Načítám