Hlavní obsah
Článek

Přestože Ladislav Hruška (46) minulý týden přišel překvapivě o prakticky jistý flek v pořadu Rady ptáka Loskutáka, když mu ho prý jako reakci na náš článek uražená Nova vzala a dala ho nečekaně Petru Rychlému, jako malou náplast na bolístku získal úplně jiný džob! „Nabídli jsme mu roli mluvčího prezidenta České republiky,“ prozradil Super.cz producent zimní komedie Vánoční Kameňák.

Ten se od soboty natáčí v Mělníku, Ladislav Hruška má sice malou roli, zato však významnou. „Hraje mluvčího hlavy státu. Tu ještě vybranou nemáme, ale stejně bude herec vidět jen zezadu a namluví ho imitátor,“ upřesnil producent Pavel Pásek. Teď je ještě otázkou, jestli se na svolení zeptal Novy, s níž teď nemá dobré vztahy, a zda jeho zaměstnavatel nebude mít s filmováním problém.

Podle scénáře jede za prezidentem starosta Kameňákova Pepan (Václav Vydra) s tajemníkem úřadu Miloušem (Jan Antonín Duchoslav, známý ze Sněženek a machrů coby Viki Cabadaj) kvůli tomu, aby jim povolil na Řípu postavit skokanský můstek. A Hruška má být při schůzce, která se má hodně točit kolem silného alkoholismu filmového prezidenta, přítomen a pronášet vtipné poznámky.

Podle našich informací bude mít za jeden natáčecí den honorář deset tisíc korun. S natáčením již počítá, peníze slíbil dát na charitu a na tu je už také odevzdal, i když natáčení je teprve plánované a peníze dorazí bůhví kdy.

Reklama

Další články

Načítám