Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na nedávný Ples v Opeře ji manžel přemlouval do šatů s pěkným výstřihem, aby se známým mohl pochlubit, jak fešnou ženušku má, Romana Jákl Vítová (46) ale Petra Jákla neposlechla a pak toho trochu litovala. Při focení u fotostěny se totiž projevil mráz a dal vyniknout „knoflíku lásky“. Mrkněte do fotogalerie i na to, o co nás málem ochudila!

Romana Jákl Vítová si vybírala šaty u Jiřiny Tauchmanové. „Manžel je teď celé dny pryč, skoro ho nevidíme, a tak jsem byla překvapená, že se stal zázrak a přišel mi pomoci s výběrem. Jinak ho asi téměř nepotkám. Má teď hodně lítání před premiérou svého filmu Ghoul,“ říká Romana.

A přestože jí Petr radil, ať se pochlubí svým poprsím v šatech s výstřihem, nakonec si postavila hlavu. „Byly krásné, ale nakonec jsem si vybrala jiné, z krajky a tylu v pudrové barvě. Aby byly šaty zajímavé a sexy, nemusí mít nutně výstřih,“ tvrdí doteď.

Možná že právě Ples v Opeře zapříčinil, že celá rodina ulehla. „Já i děti. Jen Petr je jak nesmrtelný, toho chřipka nepoložila,“ dodává krásná bývalá rosnička.

Reklama

Další články

Načítám