Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Chřipková epidemie nechodí po horách, ale po lidech. A to nejen po těch takzvaně „obyčejných“, ráda navštěvuje i umělce. Své by o tom mohl říkat Davide Mattioli, italský zpěvák působící v Česku, kterého si diváci pamatují ze spolupráce s Michalem Davidem v duu DaMiChi nebo s italským kolegou Andreou Andreim. Ten tak dlouho přemáhal vysoké teploty, že těsně před koncertem zkolaboval. Ještě horší bylo, že mu nemohli pomoci ani doktoři!

„Celý týden mě trápily vysoké horečky, jedno vystoupení na Slovensku jsem musel zrušit, na druhé jsem se už cítil o něco lépe. Cestu vlakem jsem prospal, ale ani léky nepomohly a na hotelu ve Spišské Nové Vsi se mi přitížilo a měl jsem čtyřicítky horečky. Bohužel jsem i omdlel,“ popsal své trable Mattioli. Jenže záchranáři nemohli pěvci pomoci.

„Záchranná služba se k nám nemohla kvůli sněhové kalamitě dostat,“ tvrdí manažerka Mattioliho. Naštěstí ho pořadatel plesu, kde měl zpěvák vystoupit, zachránil. Vyzval lékaře mezi návštěvníky, aby se o pacienta postarali a svého bratra poslal, aby se za každou cenu dostal do nemocnice a vyfasoval tam infuzi, kterou pak Davide dostal přímo na hotelu.

Koncert byl samozřejmě zrušen a italská hvězdička po náročné cestě zpět do Česka skončila v nemocnici v péči říčanských lékařů. „Všem moc děkuju, postarali se o mě,“ dodal Mattioli zesláblým hlasem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám