Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už několikrát jsme psali o tom, že má Česká Miss Renata Langmannová (37) mladšího bratra, který je pořádný fešák. To jsme ale ještě neviděli tuto fotografii. Roman Langmann je sice pěkný chlapec, ale jsme si jisti, že by byl z fleku i hezkou holkou a mohl by bodovat v nejlepších travesti show.

Zatímco jeho sestra Renata se stala kvůli maškarnímu plesu na pár hodin jeptiškou, Roman oblékl bílou minisukni a dámský top a stala se z něj pěkná dívka.

Je možné, že ale Romana poznamenaly zážitky z dětství. Renata si jako malá holčička hrála na manekýnku a chodit v dívčím oblečení nutila i svého mladšího bratra. „Převlékala jsem ho za holku, dodnes tím trpí,“ potvrdila se smíchem Langmannová.

Roman nás ale ujistil, že šlo jen o legraci a proměnu v ženu prý zatím neplánuje. Zato plánuje pořádně prorazit se svojí skupinou Dejsi, která je stále úspěšnější. Na svůj rádiový debut ale stále ještě čeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám