Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Celeste Buckingham (28), která sklízí úspěch i v USA, právě dodělává nové album a čeká ji natáčení prvního čistě amerického videoklipu. Má za sebou spolupráci se světoznámým producentem a zpěvákem Pitbullem, setkala se s Taylor Swift a prohodila slovíčko i s Enriquem Iglesiasem.

Její popularitu dokazuje i loňský absolutní titul vítěze v prestižních Hudebních cenách Evropy 2 a Europy 2, který vyhrála na plné čáře. Letos o něj bojuje znovu, ale do cesty se jí postavila Ewa Farna.

Ač je zpěvačka pracovně značně vytížená, stihla se i bláznivě zamilovat. Vzhledem k tomu, že tráví hodně času v USA, kde dokončuje novou studiovou desku, prožívá s novým přítelem vztah na dálku.

„Poznali jsme se na natáčení X Factoru. A i když máme vztah na dálku, tak se musím přiznat, že jsem velmi zamilovaná,“ říká mladá zpěvačka, jež má raději české a slovenské kluky než Američany.

„Američtí kluci jsou fajn, ale mně se víc líbí Slováci a Češi. Každý Čech nebo Slovák, kterého znám, je gentleman. Američani nedělají takové ty hezké maličké věci, které mě dokážou okouzlit,“ říká Celeste Buckingham, která dřív randila s kolegou ze SuperStar Martinem Harichem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám