Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blond vlasy, obrovské oči, podobné rysy ve tváři, bujné vnady a stejná profese. Novou televizní hvězdu Evu Perkausovou (30) velmi často označují za mladší verzi Lucie Borhyové (46). Ptali jsme se dvacetileté krásky, která se raduje z vlastního televizního pořadu, jak na takováto srovnání reaguje.

„Nepovažuji se za takovou celebritu, aby mě lidi nebo respektive média srovnávala s našimi předními moderátorkami,” skromně uvedla Eva, která se pyšní obřím přírodním poprsím.

Vážně se nesnaží Perkausová oblíbenou moderátorku a držitelku celé řady diváckých cen kopírovat? „Co se týče Lucie Borhyové, tak tu vnímám jako naprostou profesionálku a vážím si jí nejenom jako skvělé moderátorky, ale i jako skvělé ženy. Považuji ji za svůj profesní vzor a jednou bych to chtěla dotáhnout tak daleko jako ona. Myslím si, že některá negativní srovnání vůči Lucii jsou nefér,” snaží se uvést vše na pravou míru Eva Perkausová.

Jsou si podle vás Eva a Lucie podobné?
Ano, jsou jako sestry
1,7 %
Jistá podoba tu je, ale dvojnicemi bych je nenazýval/a
19 %
Ne, každá je úplně jiná
79,3 %
Celkem hlasovalo 18902 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám