Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejslavnějších britských párů, Victoria (50) a David (48) Beckhamovi, se už možná do své vlasti nevrátí. Bývalé zpěvačce Spice Girls a nyní módní návrhářce Victorii se totiž zalíbilo ve slunné Kalifornii, kde nyní s manželem žijí. Vracet na sychravé britské ostrovy už se jí nechce, napsal deník The Sun.

David nyní hraje ve fotbalovém týmu LA Galaxy, kde mu ale letos končí smlouva. Pak by si ještě rád zahrál fotbal na nejvyšší úrovni v Anglii nebo jinde v Evropě. To ale Victoria, která před pár dny porodila dcerku Harper Seven, odmítá.

„Victoria řekla Davidovi, že se nikdy necítila šťastnější a že nyní mají dokonalou rodinu. Chce, aby Harper vyrůstala tam, kde bude mít úžasné dětství, jako měli i kluci,“ prozradil deníku zdroj.

Beckhamovi si už pronajali luxusní vilu na pláži v kalifornském Malibu, kde má Harper strávit první měsíce svého života až do listopadu, kdy Davidovi smlouva s LA Galaxy vyprší.

Za půl roku přepychu budou muset Beckhamovi také pořádně zaplatit. Měsíční pronájem za nemovitost o ploše téměř 1000 metrů čtverečních totiž vyjde na 60 tisíc dolarů, což je víc než milión korun.

„Tam, kde nyní žijí, si děti můžou hrát o víkendu na pláži, každý den plavat a vyrůstat pod slunečními paprsky,“ vysvětlil zdroj. „David ale stále nevylučuje, že bude hrát pro evropský nebo anglický tým, dodal. Uvidíme tedy, kdo má v rodině Beckhamových poslední slovo.

Související témata:
Los Angeles Galaxy

Reklama

Další články

Načítám