Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) je šťastná po boku svého manžela, tanečníka Petra Čadka, se kterým má dceru Elenku. Po seznámení to ale na vztah rozhodně nevypadalo. Jitka měla pro Petra i hodně vtipnou přezdívku.

"Byli jsme v jednom přátelském okruhu a Petra jsem znala jako kámoše, říkala jsem mu barová micina. Spíš jsem se mu smála. Byl to takový opálený pán s dvojčičkou na baru a rozhalenou košilí a korálky. To byl Petr. Výborný kámoš, společník," prozradila Super.cz Jitka.

Z barové miciny je ale prý domácí bačkora. "Teď jsme domácí bačkory, ale v nejhezčím slova smyslu. My to milujeme," upřesnila Jitka na charitativní akci pro nadaci Debra, které je patronkou, v nákupním centru na pražském Chodově. Dara Rolins vymyslela kolekci pro maminky a jejich děti a výtěžek jde právě na Debru.

"Darinka zná moji práci pro Debru a zná naši pacientku Olinku, kterou dlouhodobě podporuje. Proto se rozhodla nám pomoci," říká Jitka a velmi ocenila i bodýčka pro miminka, která Dara navrhla. "To se bude hodit. My budeme moc rádi, když nás bude hodně. Necháváme tomu volný průběh, ale chtěli bychom," dodala Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám