Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už několikrát jsme vám exkluzivně představili fotky Julie Zugarové (37) v odvážných polohách. Člověk by řekl, že některé snímky už nemůžou být odvážnější. A přece se majitelka největšího silikonového poprsí v Čechách opět překonala.

Finalistka České Miss ročníku 2009 má za sebou focení kalendáře pro největšího českého výrobce ultralehkých letadel. Ve znamení tohoto produktu proto pózovala velmi nalehko. Tak titěrné bikiny jsme na jejích obřích vanadách ještě neviděli.

Celé focení bylo pojato ve stylu pin-up. Modelky se proto předváděly jako holky z plakátu z padesátých let se zvýrazněnými ženskými křivkami, natočenými vlasy a výrazným líčením. „Jsem moc ráda, že jsem měla možnost spolupracovat jednak s produkční Dominikou, tak s fotografem a modelkami, protože příprava na samotné focení probíhala skvěle. Největší legrace byla při výběru oblečení, kdy jsme si to s holkami užívaly na place,” říká Zugarová. "Tento styl je velmi ženský, a to se mi líbí,” dodává.

Pin-up styl v minulosti proslavily mladičká Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Sophia Loren či Gina Lollobrigida a v současnosti byly jeho vyznavačkami například Amy Winehouse, Katy Perry a zejména pak Dita von Teese. V Čechách si tento styl oblíbila Karolína Krézlová (36).

Reklama

Další články

Načítám