Hlavní obsah
Článek

Bylo celkem jasné, že šaty na ples bude mít oblíbená návrhářka Tatiana Kovaříková ze svojí dílny, protože v této profesi jen málokdy chodí kovářova kobyla bosa. "Přiznám se, že jsem měla tři varianty a nebyla jsem schopná se rozhodnout," svěřila Super.cz.

"Ještě ve čtvrtek před sobotním plesem jsem nevěděla, které si vezmu. A nakonec vyhrály tyhle, které moje šikovné krejčové došily," prozradila. A co se stalo se zbylými dvěma modely? "Došijí se a dáme je do obchodu," měla jednoduché řešení Táňa.

A co tedy chtěla na své postavě ukázat, a co potlačit? "Sice jsem zhubla, ale pořád ještě nejsem úplně spokojená. Chtěla jsem, aby šaty byly jemně sexy, abych ukázala, že výstřih si můžu dovolit, ale to je maximum. A chtěla jsem úzkou siluetu," vypočítala.

Jak to má s hubnutím, kdy shodila deset kilo, a poté zase čtyři přibrala, nyní? "Byla jsem hrozně šťastná, když jsem těch deset kilo shodila, a pak přišel jo-jo efekt. Po Vánocích jsem se probrala, kamarádka mne dotáhla k trenérce a řekla mi, že musím zase začít," svěřila.

"Pondělí, středa a pátek chodím brzy ráno cvičit, držím mírnou dietku, abych ji vydržela a nebolelo to. Takže se držím a prý za dva měsíce uvidím pořádné výsledky. Tak čekám," uzavřela Tatiana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám