Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tomhle plese byla moderátorka Gabriela Partyšová (45) tak trochu ve stínu ostatních. Zatímco jiné známé dámy zvolily většinou šaty pestrých barev a šperky, jejichž hodnota šla do několika miliónů, ona byla skoro jako šedá myška. Třeba jen ta černá róba bez výstřihu.

"Podle mě černá není nudná, já v ní chodím málokdy. Šaty mi speciálně navrhla moje oblíbená módní návrhářka Kateřina Geislerová. V černé potkáte kdekoho, ale když jsou šaty nápadité, což tyhle podle mne jsou, tak si je dneska užívám," řekla nám Gábina na Česko-slovenském plese.

Pochlubila se ovšem šperky. "Je to nová kolekce značky Chopard, jmenuje se Imperial. Zahrnuje prsten a náušnice a v podstatě i tuhle kabelku. A šperky, zvláště takovéto, s barevným kamenem, by tolik s barevnými šaty nevynikly," myslí si. "Jejich hodnota je do půl miliónu," prozradila.

To bylo ovšem minimálně o polovinu méně, než měla diváků, když premiérově uváděla pořad Prásk. "Těch bylo přes milión a já se z toho strašně těším. Prásk jsem dělala od svých devatenácti let, což už je hodně, hodně dlouho, a když jsem dostala tuhle nabídku, která přišla rychle a nečekaně, říkala jsem si, že to snad ani není možné, že se ještě jednou vrátím tam, kde jsem začínala," byla nadšená Gábina.

Pořad je zatím předtáčený, ale Gábina nevidí problém v tom, aby studio zvládla naživo. Kdy to ale bude, sama ještě neví. "Jen doufám, že se bude pořad dál líbit, bude milý a budeme mít pořád nad těch milión diváků," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám