Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) si oblíbila slovenskou návrhářku Janu Pištějovou tak, že snad už nebude nosit na plesy šaty od nikoho jiného. Na Česko-slovenském plese měla velmi obdobnou róbu jako na Plese v Opeře, jen trochu jiného střihu a modrou místo zářivě růžové.

S tělem bohyně, které jí mohou závidět i mladinké dívky, si ostatně může dovolit odhalovat, co se dá. Tentokrát to byla kromě zdobeného dekoltu i záda. Samozřejmě podprsenku nechala Andrea opět doma. "Janu Pištějovou mám hrozně ráda, má netradiční styl, velmi ženský a osobitý, který mi sedí, a pravda je, že její tvorbu každý pozná. Jsme i dobré kamarádky a Janka je nyní moje preferovaná návrhářka," míní Andrea, která k modelu zvolila velmi zajímavé náušnice. Je to starožitnost ze 17. století a dostala je k Valentýnu od manžela.

Zatímco na předchozí ples přišla mezi prvními, tentokrát se na Andreu opět čekalo jako na zlatý hřeb večera, jak u ní bývá zvykem. "Uvízli jsme v zácpě. Ale stres z příprav jsem neměla, protože jsem měla úžasný tým kolem sebe, takže si to užívám. I když jsem přijela i s tím, že jsem měla i pracovní povinnosti, protože jsem měla pomáhat dražit a losovat tombolu, takže bylo nutné setrvat rozhodně až do půlnoci," prozradila Verešová.

"Na Česko-slovenský ples jsem se těšila kvůli tomu, že jsem se měla potkat se spoustou lidí a přátel, které jsem roky neviděla. A taky na dobré jídlo, přijela jsem hladová a přiznám se, že na Plese v Opeře jsme se moc nenajedli," přiznala modelka. "V těchto šatech se rozhodně jíst dá, vybrala jsem si je, protože jsou velmi pohodlné, mají dost vůli. Šaty od Jany jsou úžasné v tom, že zakryjí všechny nedostatky postavy, včetně napapaného bříška," smála se Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám