Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka čínského původu Bai Ling (48) neuhlídala své pubertální choutky, které ji neopustily ani na prahu padesátky. Herečka, která zazářila například ve třetí epizodě Star Wars, na sebe neustále upozorňuje a netají se sklony k nebývalému exhibicionismu.

Na veřejnosti se už několikrát ukázala téměř nahá a s oblibou se po ulici producíruje v laciných kostýmech připomínajících nestydatou lolitku. Nutno podotknout, že Bai Ling byste opravdu tipovali mnohem nižší věk, než má napsaný v občance.

A podle toho, jak vypadá, se zjevně i cítí. Nejinak tomu bylo i během oslav svátku zamilovaných. Oslavila jej vskutku po svém. Na ulici se producírovala polonahá s kýčovitými srdíčky zakrývajícími její intimní partie. U ňader přitom měla pod srdíčky schované jen bradavky.

Nafukovacím červeným symbolem lásky pak kolem sebe mávala jako na matějské pouti. U této lascivní herečky nás už většinou vůbec nic nepřekvapí, ale tímto valentýnským počinem postoupila na žebříčku nevkusu zase o stupeň výš. Nebo níž?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám