Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tak obřím výstřihu jsme zpěvačku Kateřinu Mátlovou už dlouho neviděli. Na Československém plese ale prý nechtěla vystavovat dekolt, ale šperk v něm umístěný. Měla totiž ten nejdražší ze všech známých tváří v Obecním domě.

"Myslím, že díky tomu výstřihu se na ten šperk lidé podívají. Není to prvoplánové, opravdu jsem si nevybírala šaty San Verita podle výstřihu, dokonce mi ho zmenšovali," tvrdila Katka. "Jsem oblečená tak, aby to připomínalo českou i slovenskou trikolóru. Kámen je tanzanit a je obklopený diamanty. A stojí opravdu slušnou částku, osmdesát tisíc euro, takže ke třem miliónům korun," prozradila.

Šperky ovšem od přítele k Valentýnu nedostala. "Mám je jen na dnešní večer a jsem v nich trochu nesvá. Ne, že by mi ten diamant vadil, ale chybí mi moje káčko, které pořád nosím," vysvětlila. "A káčko je také nejdražší šperk, který jsem od přítele dostala. Je zlaté, vysazené modrým diamantem, který je teď po světě nejvíc trendy. Ale dnes by se mi k róbě nehodilo," uzavřela.

A jak se na Československý ples oblékly další dámy, si prohlédněte v bohaté fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám