Hlavní obsah
Článek

Nejen svatý Valentýn, ale také masopust se tuhle sobotu slavil po celém Česku. A průvod v maskách z Hradčan do centra si nenechaly ujít ani některé známé tváře, z nichž některé byly namaskované k nepoznání. Třeba televiznímu kuchaři Jiřímu Babicovi (62) na to stačila jenom kudrnatá paruka.

S dětmi na náměstí u Lorety na tradiční masopustní průvod, který pořádá Praha 1, vyrazily maminky Monika Marešová (49) a Hanka Kynychová (56). Ta se vzhledem k počasí oblékla tepleji, než na nedávný Ples v Opeře, na němž vzbudila pozdvižení svojí průhlednou róbou.

"Byla jsem si půjčit šaty u kostýmního návrháře Romana Šolce, měla bych být za rožmberskou hraběnku," svěřila Super.cz. "Holkám jsem kostýmy vymyslela a vytvořila sama. Jedna je za princeznu, druhá za andílka," vysvětlila.

To Monika se rozhodla vyrazit až na poslední chvíli. "Jsem jenom s Matějem, starší syn má narozeninovou oslavu u kamaráda. A vytáhli jsme naše halloweenské kostýmy, takže trochu ostuda," kála se.

"Kluci i já jsme byli celý leden nemocní, ale zítra konečně vyrážíme do Rakouska na hory," těšila se na opravdovou zimu se sněhem. Pokud jde o Valentýna, toho neslaví. "Není s kým, leda bych se tady dala dohromady s čertem. Ale dostala jsem spoustu přání od kamarádek, a taky od bratra, který žije v cizině, tak jsme měla radost," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám