Hlavní obsah
Článek

Teprve před půl rokem porodila návrhářka Dominika Sedláčková svého prvorozeného syna Roberta. O tom, že by ale držela mateřskou dovolenou, se ale rozhodně nedá mluvit. Spolu s maminkou Jaroslavou Sedláčkovou třeba za čtrnáct dní ušily šaty na ples všem finalistkám Miss.

"Zakázku jsme dostaly dost na poslední chvíli. Původně jsme uvažovaly, že bychom přešily modely z přehlídek, ale nedalo nám to. Chtěly jsme, aby byly šaty v jednom stylu. Takže jsme z přehlídky vybraly jen jedny, a já pak ušila čtvery a maminka patery," svěřila nám Dominika.

Protože ale její partner pracuje, a babička byla též v plné práci, šila celé noci. "Vždycky, když se partner vrátil okolo páté domů, převzal Robíka, a pak jsem k tomu sedla a pracovala do jedné, do půl druhé do rána. A v půl sedmé už malý vstával. Moc jsem se nevyspala, ale šaty na Ples v Opeře jsem stihla ušít i sama sobě, dva večery jsem je navíc vyšívala," vyprávěla půvabná brunetka.

Jak dlouho jí jedny šaty trvají? "Je to podle náročnosti, na některé stačí den nebo dva, na jiných pracujete čtrnáct dní," vysvětlila. Jediné, co prý nestíhá, je prý shodit všechna poporodní kila. "Mám nahoře ještě pět, a protože šaty hodě zkouším na sobě, protože zákaznice nemají čas chodit tak často na zkoušky, stává se mi, že šiji šaty větší než dřív," smála se Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám