Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Eliška Bučková (34) slaví na konci července 22. narozeniny. Dárek od svého přítele Vaška Noida Bárty ale dostala s předstihem. Její miláček jí překvapil pořádně luxusním dárečkem. Věnoval jí luxusní dovolenou, která stála více než dvěstě tisíc korun. Na začátku srpna poletí na romantickou dovolenou na malý ostrůvek na exotických Maledivách.

"Koukala jsem jako blázen. K svátku jsem dostala karimatku a spacák, tak jsem čekala, že přijde třeba stan," směje se Eliška. "Vašek mě strašně překvapil. Byla jsem dojatá. Bude to nádherná romantika, už teď se moc těším. Vybral malinkatý pohádkový ostrůvek, kde je jediný hotel. Když se pohádáme, tak můžeme trucovat tak maximálně 300 metrů od sebe," usmívá se Eliška.

Před Maledivami stihnou ještě jednu dovolenou. Již dnes odjíždějí autem do Chorvatska společně s Vaškovým bratrem, jeho ženou a dětmi a také sestřenicí Elišky. "Hujerovi jedou na cesty," usmívá se Česká Miss, která prozradila Super.cz i další novinky.

S Vaškem si oba pořídili nové auto. Noid si pořídil terénního Hammera a Eliška pohodlný VW Passat. A v nákupech budou pokračovat. "Chceme koupit novou mašinu. Před pár dny jsme byli na mistrovství superbiků, kde za tým Effenbert Liberty Racing závodil náš kamarád Jakub Smrž. S Vaškem něco probírali. Myslím, že po návratu z Malediv bude v garáži nový přírůstek," upřesnila Eliška. "Už na závodech si Vašek koupil nové brýle, pilotky Ducatti, a byl šťastnej jako malé dítě," dodala Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám