Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Šungit patří mezi nejléčivější minerály na světě. Jsou mu přičítány schopnosti čistit vodu a harmonizovat prostředí. Využívá se jako odstraňovač bioenergetických bloků. Blokuje patogenní působení elektromagnetického záření domácích spotřebičů včetně mikrovlnné trouby, televize, monitorů. Poradí si dokonce i s kocovinou a energii dodává i rostlinám, které díky němu skvěle prospívají.

Šungitová pyramida čistí vzduch i vodu, harmonizuje a posiluje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šungit se nejčastěji zpracovává do mystického tvaru pyramidy, díky čemuž může nastat dokonalá synergie formy a obsahu. V tomto provedení blahodárně působí na pocity dlouhodobé podrážděnosti, únavy a neklidu. Pyramidu doporučujeme postavit na vyvýšené místo v místnosti, ve které nejvíce pobýváte. Zlepšuje mikroklima a vše živé včetně květin nabíjí životodárnou energií.

Šungitová drť je silným antioxidantem, využívá se pro regenerační účinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jelikož šungit patří mezi nejsilnější antioxidanty, nalézá uplatnění i jako harmonizátor a biočistič vody. Tu zbavuje všech nežádoucích látek – propláchnutou drť vložíme do karafy s kohoutkovou vodou a necháme alespoň 12 hodin odstát. Již po měsíci pravidelného pití pociťujeme pozitivní změny. Díky svým regeneračním schopnostem také při každodenním používání vyhlazuje pleť a zvyšuje její pružnost a mladistvý vzhled. Některé kameny byly pro své údajně magické účinky určeny jen šamanům či je směly nosit jen osoby z vyšších vrstev společnosti. Vyzkoušejte na vlastní kůži příliv pozitivní energie s dalšími minerály. Vyberte si ten svůj!

Hematitový náramek – ochranný amulet posilující sebeuvědomění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hematit se v Egyptě nosil jako amulet, který ochraňoval zdraví svého nositele. Pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky. Dodává odvahu a nastoluje v duši klid a mír.

Prsten s růženínem – kamenem lásky působí blahodárně a posiluje krevní oběh

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růženín je nejen pro svou barvu označován za kámen lásky. Má pozitivní účinek u chorob ledvin a krevního tlaku. Upokojuje srdce a dodává pocit sounáležitosti se světem a jeho krásami. Velmi účinný je také pro diabetiky, neboť obsahuje mangan, který aktivuje enzymy.

Jaspisové srdce pro posilující spánek, harmonizaci těla i duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Směs chalcedonu, opálu a křemenu působí na tělo i duši – v duchovní rovině působí jako silný harmonizátor, učí rozvážnosti a trpělivosti. Svým působením také navozuje klidný a posilující spánek. Na rovině fyzické prodlužuje sexuální rozkoš, dodává energii a v neposlední řadě zmírňuje poporodní bolesti.

Další články

Načítám