Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Braňo Polák už několik let nenechává své fanynky a fanoušky v klidu. Polonahý se objevuje nejenom na fotkách v bulváru, ale také v muzikálu. Jako čistokrevný metrosexuál se o své tělo pravidelně stará a nyní, když ho zlákala nabídka od zahraniční produkce, se rozhodl splnit si svoji touhu vypadat ještě lépe.

„Už delší dobu jsem zvažoval návštěvu kliniky plastické chirurgie a teď, když přišla nabídka z New Yorku, podpořilo mě to a dodalo mi to motivaci k podstoupení korekce očních víček, kterou jsem už delší dobu zvažoval,“ vysvětluje Braňo Polák, proč se pro zákrok rozhodl.

„Je mi už přes čtyřicet a cítil jsem, že je na to vhodná doba. Hodně čtu, a když mám unavené oči, tak jsem zjistil, že mi oči hodně padají,” říká Polák.

Braňo Polák na sobě nechtěl dát znát strach, ale po zákroku se nám přiznal, že se velmi bál. „Já jsem na bolest zvyklý, nechávám se tetovat. Ale paní doktorka říkala, že tak vystresovaného člověka prý už dlouho neoperovala,” přiznává herec.

„Tím, že byl kolem štáb, který točil a natáčel před operací, přípravu operace to prodloužilo. Bylo na něm vidět, že ho to vystresovalo, což se projevilo i tak, že mu šel tlak nahoru. Při operaci to pak krvácelo o něco víc, než při jiných operacích,” řekla nám hercova operatérka Musilová.

Reklama

Další články

Načítám