Hlavní obsah
Článek

Někdejší vyhlášená sexbomba Pamela Anderson (56) kolem sebe už zase rozhazuje rozvodovými papíry. Silikonová hvězda seriálu Pobřežní hlídka se prý už poněkolikáté rozvádí se svým manželem, profesionálním pokerovým hráčem Rickem Salomonem.

Blonďatá herečka, která v dobách své největší slávy zdobila na plakátech útroby nejednoho kamionu, je ve vztazích nestálá jako anglické počasí. S Rickem Salomonem se totiž už jednou stihla rozvést a zase se za něj provdat, aby pár měsíců po druhé svatbě žádala o rozvod, který si nakonec čtrnáct dní po podání žádosti rozmyslela a s manžílkem demonstrovala lásku vášnivými polibky na veřejnosti.

Tentokrát to prý Pamela s rozvodem myslí opravdu vážně, ale protože je vnadná herečka známá tím, že s oblibou vstupuje do stejné řeky, nikdo jí už řeči o dalším rozvodu nevěří.

Pravdou zůstává, že Rick Salomon patřil k neodolatelným svůdníkům, ale po boku Pamely neuvěřitelně zpustnul a spíše než jako vyhlášený fešák, vypadá jako zarostlý pobuda. Po boku někdejší sexbomby tak, zdá se, moc šťastný není.

Nepoučitelná herečka už má za sebou také nevydařená manželství s hudebníky Kidem Rockem a Tommym Lee, s nímž má syny Brandona a Dylana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám